Menu Sluiten

Draagstructuur Verandazonwering

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Producten Verandazonwering – Rolluiken – Specialist Verandazonwering – 

Wenst u meer info over draagstructuur verandazonwering kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Draagstructuur Verandazonwering

Ventilatie | Terrasoverkapping | Zonneschermen | Rolluiken | Screens | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Draagstructuur verandazonwering

welkom bij aaw producten aluminium schrijnwerk rolluiken en zonwering pvc schrijnwerk diversen realisaties contact a.a.w draagstructuur verandazonwering specialisten Producten aluminium schrijnwerk alu ramen en deuren mooie ramen en deuren zijn de blikvanger van je woning. Maar allereerst waarom kiezen voor aluminium aluminium is een licht en toch sterk metaal geschikt voor grote constructies en zware glaspartijen en is onderhoudsvriendelijk. Het is een duurzaam materiaal met een groen karakter recycleerbaar. De hedendaagse profielen beschikken bovendien over uitstekende isolatiewaarden. Met aluminium kan je alle kanten op De vergoeding voor draagstructuur verandazonwering De functionele basisvorm is sober en zorgt voor een tijdloos design. Voor wie graag meer het rustieke ziet hebben we het renaissance profiel. Het kan ook in steel look het superslanke slimline profiel dat zowel in klassieke als moderne bouwstijlen past. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur mat glanzend of structuurlak geen probleem met reynaers ramen combineer je stijl kleur en afwerking. Reynaers biedt voor iedere smaak een profiel. Hier.

.

Interesse in Draagstructuur verandazonwering

.