Menu Sluiten

Verandazonwering Voor Lichtstraat

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Producten Verandazonwering – Rolluiken – Specialist Verandazonwering – 

Wenst u meer info over verandazonwering voor lichtstraat kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Verandazonwering Voor Lichtstraat

Ventilatie | Veranda | Rolpoorten | Zonwering | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verandazonwering voor lichtstraat

home producten veranda s en aanbouwen overkappingen en pergola s ramen en deuren lichtstraten rolluiken zonwering garagepoorten vliegenramen producten ons bedrijf milieubewust organisatie milieubewust organisatie jobs toonzaal contact be nl be nl home zonwering harol veranda zonwering zonwering harol verandazonwering met een gepaste zonwering van harol geniet u nog meer van uw veranda. Tijdens de zomermaanden houdt u de warmte buiten verandazonwering voor lichtstraat passend voor uw onderneming Zonwering houdt niet alleen de ongewenste hitte tegen maar ook het felle licht. Daarnaast zorgt het ook voor een verfrissend schaduwgevoel. Het bedienen van uw verandazonwering is heel gebruiksvriendelijk. U bedient uw zonwering altijd elektrisch. Standaard is een afstandbediening voorzien en daarnaast kan u kiezen uit enkele opties zoals een zon en windautomaat. Kom langs onze toonzaal om de verschillende mogelijkheden van zonwering op uw verand.

skip to content toggle mobile menu producten terrasoverkapping zonwering ramen en deuren rolluiken garagepoorten raamdecoratie service plaatsing en kwaliteitsgarantie herstellingsformulier onderhoud realisaties over ons contact vraag hier uw gratis offerte aan verandashyzonwering veranda s zijn ideaal om in de zomer en winter van uw tuin te genieten. Maar we kennen allemaal het probleem op een hete zomerdag kan u niet lang in uw veranda vertoeven door de ondraaglijke temperatuur. Een veranda is meestal een constructie met veel glas waardoor de temperatuur binnenshuis al snel kan oplopen wanneer de zon erop schijnt Een beschouwing over verandazonwering voor lichtstraat Hierdoor kan de temperatuur binnenskamers snel oplopen. Voorzie uw veranda van zonwering en hou het zo lekker fris. Wilt u in de zomer ook ten volle van uw veranda kunnen genieten dan is onze verandazonwering de juiste oplossing vo.

Meer info over Verandazonwering voor lichtstraat

brabantstraat a roeselarebeveren t f be .. Www.vancoillieplastics.be infovancoillieplastics.be startpagina over ons dakgoten dakvensters dak en spouwisolatie drainage caboflex en socarex laminaat ramen en deuren rolluiken deceuninck golfplaten en verandaplaten lichtkoepels plafonds en wandbekleding pvc buizen vliegramen en vliegdeuren voorzetrolluiken zoldertrappen zonnetent en screens zonnewering zonnetenten en zonnescreens zonneschermen of knikarmschermen zijn de gedroomde zonwering voor uw terras verkrijgbaar in verschillende breedtes en met een grote uitval zodat u volop van uw terras kan genieten. Verandazonwering en verticale zonweringscreens beschermen grote glaspartijen in uw woning steeds de juiste oplossing of het nu schuif.